Image

Gårdshotellet med Linköping runt knuten

ÖVERNATTA OCH KONFERERA på landet, med bra hotellstandard. Det är tanken bakom Stenholmens Gårdshotell, tio kilometer från centrala Linköping.
– Allt fler vill bo nära naturen, men samtidigt bekvämt och prisvärt, säger Marcus Ljungqvist som driver hotellet tillsammans med familjen.
Stenholmens gård är ett ledande ridcenter för islandshästar. Verksamheten utvecklades med bed & breakfast och sommaren 2016 invigdes gårdshotellet med restaurang och relaxavdelning. Här finns även konferensmöjligheter för upp till 15 personer, som inte behöver dela hotellets service med andra grupper.
Nybyggt betyder fräscht och bekvämt, men samtidigt ligger hotellet på en gård mitt bland ekarna på en kulle med böljande fält runtomkring. Miljön Gårdshotellet med Linköping runt knuten tillsammans med restaurang, relaxavdelning, hästar och 18-håls golfbana i närheten ger unika möjligheter att komponera konferenser, event, bröllopsfester och mycket annat.
Stenholmens Gårdshotell finns där E4 korsar Motalavägen, med universitetet, Mjärdevi, staden och flygplatsen på bekvämt avstånd, samtidigt som hotellet ligger avskilt och lugnt som många vana resenärer söker. Mer information på stenhalmensgardshotell.se.