Image
Image

Ditt museum för unika möten

Konstyoga, kroki eller en after work med god dryck, mat och skapande? På Östergötlands museum erbjuds en plats med spännande möjligheter för er som vill hålla en inspirerande konferens!

Det nyrenoverade museet rymmer utställningar med alltifrån stenåldersgravar till handväskor och oljemålningar av impressionismens största konstnärer. Museet erbjuder också ett gediget programutbud med många unika och intressanta aktiviteter. Carola Sandgrim är verksamhetsutvecklare på Östergötlands museum och hon menar att anledningarna till att hålla konferens just här är många:

– Museet är en unik plats att ha konferenser på! Här kan man vidga sina vyer och få nya perspektiv. Kanske prova något som skiljer sig helt mot er vardagliga verksamhet? Museets konferensverksamhet erbjuder för­utom fina lokaler också gemensamma workshops i skapande, kroki, tematiska visningar och konstyoga. Man kan även passa på att avsluta med en trevlig AW i kombination med skapande i vår fina restaurang eller på vår nya takterrass med utsikt över Domkyrkan. 

Museets konferenslokaler är i varierande storlek och möjliggör god anpassning för just era behov. Rummen är uppkallade efter personer som haft betydelse för museet, alla med en egen, unik historia. I det vackert utsmyckade Piper finns det plats för 30 personer. My & Ella är ett mindre rum med plats för åtta personer och det varmt inredda Greta Lagerfelt rymmer 12 personer. Wallenbergsalen är vår största lokal och har sittplatser för upp till 250 personer med biosittning och en scen på 40 kvadratmeter.

Många är de personer som bidragit till att ge museet den betydelse det har idag, för Linköpingsborna och för hela Östergötlands län. Deras uppgifter har varit olika, men alla har de velat se museet bli en plats där vi möts i samtal, delar kunskap och får nya perspektiv.

Välkomna att boka in konferensen på ditt museum för unika möten!


Skriv ut  

Produktion

Media Fokus i Västervik AB, Växel: 070-187 20 00, www.mediafokus.se


Texter: Joakim Löwing
Form: Kristina Franzén
Foto: Örjan Karlsson samt arkivbilder 
Annonser: Karin Lindfors

Hela denna produktion är en annons. Med reservation för tryckfel.

Image
Image