Image
Image

Välkommen till stillhet och äventyr!

I Vårdnäs – bara en halvtimme söder om Linköping – väntar ett annat tempo på dig. Vårdnäs stiftsgård är mer än ett hotell med restaurang och konferens – det är en plats för möten, vila, naturäventyr och goda måltider.

Många gäster berättar i vackra ord om vad som händer med dem när de kommer till Vårdnäs stiftsgård. ”När jag stänger av bilmotorn och kliver ut på parkeringsplatsen så drabbas jag av stillheten”… 

Just stillheten, naturen som verktyg för både återhämtning och aktiviteter – och Vårdnäs många olika inspirerande miljöer är nog en av de saker som skiljer denna plats från många andra hotell- och konferensanläggningar. 

Stillhet är en bristvara idag och åter­hämtning från våra aktiva liv blir allt viktigare. Samtidigt finns förstås plats för både fest, galna upptåg, lek och helt vanliga konferenser – också på Vårdnäs.

– Vi strävar efter att ge både våra gäster och varandra en bättre dag – varje dag, säger vd:n Jonas Ridderström. 

– Genom engagemang, personlig omtanke och en stark gemensam identitet är våra fina medarbetare den viktigaste resursen. Vi har också ett utpräglat mål att ligga i framkant med vårt hållbarhetsarbete, med omsorg om skapelsen och allt den består av. Det är ju ont om jordklot. All verksamhet hos oss präglas av detta och alla är en viktig del av helheten, framhåller Jonas.

Vårdnäs Stiftsgård är en plats för gemenskap, upplevelser och samtal. Så har det varit sedan 1944 och i år firar stiftsgården 80-årsjubileum. De vill gärna ha dig också som gäst – när kommer du?


Skriv ut  

Produktion

Media Fokus i Västervik AB, Växel: 070-187 20 00, www.mediafokus.se


Texter: Joakim Löwing
Form: Kristina Franzén
Foto: Örjan Karlsson samt arkivbilder 
Annonser: Karin Lindfors

Hela denna produktion är en annons. Med reservation för tryckfel.

Image
Image