Image
Image

Framtid & tillväxt med Dizparc Rationell IT

När Rationell IT ger plats för Dizparcs nya tidsålder, förenar Dags gedigna erfarenhet och Kaspers nya ledarskap deras kraft. Målet: att omdefiniera IT-landskapet, stärka kundband och driva bolaget mot en framtid av tillväxt och möjligheter.

I hjärtat av Östergötland blomstrar en ny vision för framtidens IT-lösningar, född ur sammanslagningen av Rationell IT och Dizparc, nu som Dizparc Rationell IT. Med en tydlig riktning mot expansion står företaget inför en spännande framtid, ledd av Dag & Kasper, vars gemensamma mål är att bli ett av Östergötlands största IT-bolag.

»Vi har en fin position inom IT och affärssystem. Vår ambition är att fort­sätta att växa tillsammans med våra kunder, våga utmana och samtidigt hitta nya områden att verka inom,« reflekterar Kasper, vars entusiasm för företagets framtid genomsyrar varje ord.

Med planer på att öppna ett nytt kontor i Norrköping och anställa tio nya talanger bara under 2024, är det tydligt att Dizparc är på en expansiv resa. »Detta är bara början. Vår tillväxt­strategi omfattar både lokala förvärv och en bredare utveckling tillsammans med våra kunder,« tillägger Dag, som nu ställer om till en nystart med bolaget.

Kasper understryker styrkan i Diz­parcs kompetens & bredd, från Affärs­system och Dataanalys, till Moln & Infrastruktur, Säkerhet och AI. Genom denna breda expertis kan vi föra djupa dialoger med våra kunder och säkerställa att deras verksamheter är noggrant förberedda och anpassade för att möta framtidens tekniska utmaningar, det springer så otroligt fort« förklarar Kasper.

Dag betonar vikten av partnerskap med kunderna: »Vårt mål är att vara mer än en leverantör; vi är en partner som växer och utvecklas tillsammans med våra kunder. Genom att lyssna och anpassa oss säkerställer vi att deras framgång är vår framgång.«

Som en del av sin vision för fram­tiden blickar Dizparc också mot att leda transformationen mot SaaS-tjänster och vidare utveckling inom affärssystem. »Teknologin utvecklas ständigt, och så gör även vi. Att vara proaktiva i denna förändring är centralt för vår framgång,« under­stryker Dag.

Vår resa, byggd på 27 års erfarenhet, drivs framåt av vårt grymma team. De är verkligen kärnan i vår framgång. Med deras engagemang är jag övertygad om att vi kommer att fortsätta att göra fantastiska saker, avslutar Kasper.


Skriv ut  

Produktion

Media Fokus i Västervik AB, Växel: 070-187 20 00, www.mediafokus.se


Texter: Joakim Löwing
Form: Kristina Franzén
Foto: Örjan Karlsson samt arkivbilder 
Annonser: Karin Lindfors

Hela denna produktion är en annons. Med reservation för tryckfel.

Image
Image