Image
Image

Skyltstället firar tio år

Skyltstället fyller tio år som franchisekedja 2023. Det firas med erbjudanden till kunderna och stor fest med franchisetagare och leverantörer i augusti.

– Vi jobbar enligt mottot: Sveriges bredaste och mest kostnadseffektiva leverantör av marknadsföringsprodukter, säger Mirza Mlivic på huvudkontoret i Linköping.

Skyltstället grundades i Borlänge 1985 – och blev en franchisekedja 2013. I dag har företaget 32 lokala kontor från Malmö i söder till Kiruna i norr. Huvudkontoret ligger i Linköping och ägare är Swedprod Graphics som finns i Visby.

– Din synlighet – vår passion är vår slogan, vi brinner för att hjälpa våra kunder synas. Visionen är att förändra branschen och bli störst i Europa inom vår bransch, berättar Mirza Mlivic, nationell Key Account Manager.

Hans huvuduppdrag är att bearbeta rikstäckande kedjor, medan de olika kontoren runtom i landet fokuserar på den lokala marknaden.

– Man kan säga att vi säljer allt som det går att sätta en logga på, ler Mirza. Fasadskyltar är vår huvudfokus och vi kan hjälpa dig hela vägen från skiss till bygglov, produktion och montering. Dessutom har vi produkter både för utomhus, inomhus, mässor, event, profilprodukter och trycksaker. 

Målgruppen är alla former av företag som vill trycka upp sin logotype eller annat som ska synas.

– Vi har haft huvudkontoret i Lin­köping i några år nu och håller på att bearbeta den lokala marknaden, där vi vill nå ut till så många som möjligt och visa vad vi har att erbjuda. Just att vi firar tio år som franchisekedja under 2023 ska förstås firas på olika sätt – exempelvis genom fina erbjudanden till kunderna.

Bakgrunden till företagsnamnet är förresten lite rolig.

– De hade ett annat namn till en början när det öppnade i Borlänge, men folk beskrev mest det som ”skyltstället som ligger där borta”. Därför byttes namnet och det passar ju väldigt bra för oss, säger Mirza Mlivic med leende.


Skriv ut  

Produktion

Media Fokus i Västervik AB, Växel: 070-187 20 00, www.mediafokus.se


Texter: Joakim Löwing
Form: Kristina Franzén
Foto: Örjan Karlsson samt arkivbilder 
Annonser: Karin Lindfors

Hela denna produktion är en annons. Med reservation för tryckfel.

Image
Image