Image
Image

Ticket hjälper kunderna till solen – utan mellanlandning

Resebyrån Ticket har i över 30 år hjälpt Linköpingsborna med deras semesterresor, och aldrig förr har det varit lika mycket att tänka på när man reser som de senaste åren. En smidig och bekymmersfri resa står högt i kurs, och då gärna med direktflyg.

Flygresan mot semester är en stor del av upplevelsen. Pirret vid flygstart, för att ett par timmar senare landa på ny mark och mötas av värme och andas in doften av semester. Att slippa mellanlanda prioriteras av många, för att spendera fler timmar i solstolen än på flygplatser. 

Vill man till värmen lönar det sig att flyga från Norrköping, där det går flera charterflyg direkt till Grekland, Kroatien, Mallorca, Kanarieöarna och Antalya. Är det i stället storstadspuls som lockar så avgår dagliga flyg från Linköping till Amsterdam, där du sedan tar dig vidare ut i världen med KLM. 

– Reslusten hos svensken är stark, vi har ett högt tryck och många prioriterar direktavgångar till solen. Vi ser även att folk vill ha lite mer hängslen och livrem nu än innan pandemin, och detta gör att vår unika Ticket-Garanti är populär. Med den kan du avboka din biljett fram till tre timmar innan resan, säger Ann-Sofie, säljchef Ticket Linköping. 

Hos Ticket i Linköping hittar man alla resor på ett och samma ställa, till samma pris som när man bokar direkt hos charterbolagen. Dessutom hjälper de erfarna resesäljarna dig gärna med råd, tips och guidning om hur du bäst lägger upp din resa – och hur du hittar de bästa direktflygen. 

I Linköping finns Ticket på S:t Larsgatan 30 och i-HUSET. Ticket kan även nås på 0771-456 789 alla dagar i veckan. 


Skriv ut  

Produktion

Media Fokus i Västervik AB, Växel: 070-187 20 00, www.mediafokus.se


Texter: Joakim Löwing
Form: Kristina Franzén
Foto: Örjan Karlsson samt arkivbilder 
Annonser: Karin Lindfors

Hela denna produktion är en annons. Med reservation för tryckfel.

Image
Image