Image
Image

De levererar från idé till färdigt uterum

Uterum Öst AB byter lokaler – och flyttar ihop med samarbetspartnern Renoveringsgruppen AB på Strids gata 21 i Malmslätt.

– Tillsammans levererar vi helhetslösningar från idé till färdigt uterum, säger ägaren Jonas Andersson.

Jonas Andersson har över 20 års erfarenhet av uterum – först då han arbetade på en bygghandel och sedan 2016 i det egna företaget Uterum Öst AB.

Där erbjuder han kunderna en enkel och smidig helhetslösning – och är med hela vägen från idé till ett färdigt uterum. 

– Jag är med i hela processen, som inleds med ett möte för att lyssna på kundens önskemål. Där kan jag gärna komma med idéer och bolla olika
lösningar för att hitta rätt. Sedan hjälper jag till att söka bygglov innan bygget drar i gång, förklarar Jonas.

Uterum Öst har alla produkter som behövs – allt från stommar, till glas­partier, tak, golv, ventilation, belysning och olika värmealternativ. 

– Allting är svensktillverkat och anpassat till det svenska klimatet. Utbudet och flexibiliteten är stor – oavsett om det handlar om ett oisolerat, enkelt vindskydd eller ett året-runt-uppvärmt vinterrum, framhåller han.

För monteringen står Jonas samarbetspartner Renoveringsgruppen AB – och han har precis flyttat in sitt företag från Tornby till deras lokaler på Strids gata 21 i Malmslätt.

– Jag hyr in mig hos dem för att ha mitt showroom och det blir perfekt eftersom vi jobbar så mycket tillsammans. Då kan kunderna komma hit och ta del av hur helhetskonceptet fungerar. Tanken är att kunderna inte ska behöva styra med något mer än att berätta exakt hur de vill ha det, säger Jonas Andersson.


Skriv ut  

Produktion

Media Fokus i Västervik AB, Växel: 070-187 20 00, www.mediafokus.se


Texter: Joakim Löwing
Form: Kristina Franzén
Foto: Örjan Karlsson samt arkivbilder 
Annonser: Karin Lindfors

Hela denna produktion är en annons. Med reservation för tryckfel.

Image
Image