Image

FindOut fokuserar på värde för medarbetare och kunder!

HUR BEMÖTER VI en allt mer rörlig och föränderlig värld? Nya krav på teknik och hållbarhet? Vi som teknikbolag har ansvar att säkra så vi kan vara med i denna utveckling.
Linköping har en innovationshistoria som bekräftas i det stora antalet startade teknikföretag i regionen. Visualisering och fokus på människorna är viktiga medel för detta.
FindOut sätter människan i centrum då vi hjälper kunderna att utveckla och utvecklas. Det är viktigt för oss att ge våra kunder det som de behöver, inte nödvändigtvis det som de frågar efter. Integritet och yrkesstolthet präglar oss och våra kunder respekterar och värderar det.
Värdegrunder och synen på människan är centrala i FindOut, både vad gäller att arbeta här men också i vårt bemötande mot våra kunder.
Sunt Förnuft. Ärlighet. Allas lika värde. Långsiktighet. Professionalism. Detta representerar oss i vår vardag.
FindOut Technologies AB startades 2004 av Peter Roos och Dag Rende. Både Dag och Peter finns kvar som ägare i bolaget och brinner för att sätta människan i centrum och informationsvisualisering som stöd inom produktutveckling.
2017 startades FindOuts Linköpingskontor av Helena Gällerdal Högfeldt. DoSpace, som är ett ”co-working kontor”, är där ni hittar oss i Linköping. Verksamheten har vuxit med både anställda och kunder och vi utvecklas ständigt tillsammans med alla på företaget och av ny värdefull feedback från kunderna. Medarbetarens röst räknas och lyssnas på. Vi vill fortsätt växa med rätt personer!

Vi arbetar inom tre huvudområden:
• Teknikkonsulting med fokus på olika tekniker och roller.
• Teamuppdrag
• Verksamhetsutveckling

I teamuppdragen sitter vi gärna ”inhouse” i egna lokaler. Teamuppdrag kan vara teknikkonsulting av olika slag eller att vi arbetar med kunders visualiseringslösningar.
En del av oss är grymma kodare, några är processgurus eller tunga systemarkitekter. Andra har några års yrkeserfarenhet eller kommer direkt från universitet eller högskola. Vi jobbar med kunder på olika sätt. Det är mixen som gör oss unika och spännande. Det är lätt att utvecklare endast mäts och vägs efter kompetenser och erfarenheter sorterat i rader och kolumner. Men visst finns det mer än så i oss som avgör om vi kan göra skillnad i vårt arbete?
Vi vet att individer gör ett bättre jobb när man kan vara med och påverka både vad och hur saker ska göras. Samarbete och kommunikation mellan oss på FindOut, oavsett om vi sitter hos kund eller i våra lokaler för ett kundåtagande, skapar tillhörighet, pragmatiska lösningar och kreativa tankar.
Rimmar det här med dig och vad du står för? Antingen som kund eller framtida medarbetare?

Kontakta oss genom Helena Gällerdal
(Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.).
www.find-out.se